Onze visie en missie

Wij van U-team, hebben een duidelijke missie: het vinden van een perfecte match!

U-team is een matchmaker op technisch gebied.

 

Wij bestaan uit een multidisciplinair team, dat alles op alles zet om de juiste plek voor jou te vinden. Zo hebben wij professionals op technisch gebied die ons ondersteunen in het maken van de juiste match. Op deze manier blijven wij dicht bij de arbeidsmarkt, waarbij we op de hoogte blijven van de voortdurend veranderende arbeidsmarkt. Wij matchen u met zorg en wijsheid. U-team staat voor (persoonlijke) ontwikkeling en stimuleert talenten maximaal in te zetten.

Onze professionals zijn bekend met het werkveld en hierdoor garanderen wij u een goede match! Verder hebben wij professionals met een specialisatie in management. Deze kunt u te alle tijden consulteren voor gericht advies.

U

Het vinden van een fijne werkplek is niet altijd makkelijk. Wij weten hoe belangrijk het is om voldoening uit jouw werk te halen. Daarom doen wij er alles aan om er te voor zorgen dat jij de perfecte match vindt die jou energie levert in plaats van alleen energie kost. ‘Choose a job you love and you will never have to work a day in your life’

Team

Together with U one team! Dat is onze motto. Zoals Steve Jobs zo mooi zei: ‘Geweldige zaken worden nooit door één persoon gedaan, ze worden gedaan door één team van mensen’. Wij van U-team streven daarom naar één team waar wij voor elk individu zijn of haar talenten (h)erkenen en hier samen het maximale uit te halen. Jouw talenten en onze tools, maakt jouw ontwikkeling en ons U-team!

U-team biedt de volgende diensten aan:

Service op maat

Onze professionals bieden u service op maat. U-team is een organisatie met jarenlange ervaring op technisch gebied. Hierdoor weten wij precies wat u nodig heeft.

Bieden van gericht advies

U-team biedt u de mogelijkheid om te alle tijden advies in te winnen. Onze professionals staan voor u klaar!

Bemiddeling tussen professionals en opdrachtgevers

U-team bemiddelt tussen professional en opdrachtgever. Met inachtneming van de behoeften van beide partijen, vinden wij een oplossing voor beide!

Begeleiden van professionals

U-team begeleidt professionals daar waar nodig is. Wij bieden persoonlijke begeleiding op maat aan.

Meer willen weten over ons? Neem dan contact met ons op.                              Wij ontvangen u graag bij U-team.